bertBert Drenth, geboren 1955, na HBO PW, Post HBO HR, Bedrijfskunde gevolgd in de avonduren. Gestart als HR Manager in de verpakkingsindustrie en vervolgens via een lijnfunctie P&O mede vormgegeven binnen START om daarna weer de lijn in te gaan. Bij Claessens outplacement en employability opgepakt. De laatste rol aldaar was Projectmanager Fokker (sluiting en opvang van 2300 medewerkers). Toen gevraagd om als directeur Sales & Operations  voor Vendex, Vedior mede naar de beurs te brengen en aansluitend in de directie gestapt van InterXion (co-locatie) als EVP. Toen de eigenaar/oprichter zijn aandelen verkocht, is Bert zijn eigen adviesparktijk gaan opzetten.
Lees meer…


 

berendsJan Berends, 1953, volgde na de middelbare school (H.B.S.-b) 2 Hbo-opleidingen (voor ergotherapeut en 1stegraad docent). Daarnaast volgde hij vele cursussen en trainingen, o.a. Hoger Management voor non-profit organisaties, HR-consultancy en Mediation. Hij specialiseerde zich daarmee met name op het gebied van communicatie en motivatie.
Lees meer… 

miekeMieke Geeversna haar studie Psychologie is ze behept gebleven met mensen en arbeidsorganisaties. Het vinden van een balans tussen werkleven en privéleven, mogelijkheden en ambities, persoonlijke belangen en organisatiebelangen, omzetresultaten en tevreden medewerkers, het zijn thema’s die in alle organisaties en in ieders werkzame leven spelen.
Lees meer…

 


 

ed heinenEd Heinen. Opgeleid en werkzaam geweest als manager bij de Koninklijke Marine (Korps Mariniers) met ruime ervaring in het buitenland. Overstap naar het bedrijfsleven. Aanvullende opleidingen op het gebied van kwaliteit van arbeid en organisatie, personeel en organisatie, financieel management, werving en selectie alsmede marketing en management van professionele organisaties.
Lees meer…

 


valentinValentin Meijer. Jarenlang actief geweest in diverse functies in de dienstverlening. Zeer actief in eigen adviespraktijk, metname gericht op werving en selectie. De laatste jaren uitdrukkelijk vaak betrokken bij coachinsactiviteiten , vnl in het Noorden. Heeft een nationaal netwerk en is o.m. sterk actief in de agri business en food sector.
Lees meer…